شما توییترپرسن هستید یا اینستاگرامپرسن؟ تلگرامپرسن هستید یا واتساپتباهپرسن؟ و از همه مهمتر «تو چشم همه بکن»پرسن هستید یا «نشود فاش کسی آنچه میان من و توست»پرسن؟
به هر حال «هر چیزی»پرسن هستید، سعی کنید در هر شبکه اجتماعی، متناسب با آن شبکه فعالیت کنید تا «قهوهای»پرسن نشوید. چند نمونه از این موارد را با هم مرور میکنیم:
اگر شما در توییتر سعی کنید یک توییت با محتوای کاری بزنید که تمام رزومهتان در آن توییت جانمایی شده و برای همرنگی با توییتر یک غمناله هم به عنوان اصلِ داستان در تکمله آن آمده، کاملا اشتباه زدهاید؛ بهطور مثال «وای توی این چهار ماهی که به عنوان منیجر اینجا بودم، همهاش مشکل داشتم سانتافهام رو کجا پارک کنم؟!» یا «وای، چیه این کار کردن؟ واسه خرید یه آیفون ۱۵ پرومکس باید دو ماه حقوقم رو سیو کنم» جملات مناسبی برای توییت نیستند، بلکه امثال اینها را باید در صفحه وزین خود در لینکدین بنویسید. هرچند متأسفانه چند وقتی است که لینکدین هم به تصرف شوهرخالهها و شوهرعمهها درآمده و ویدئوهایی که قبلا در گروههای فامیلی واتساپی فوروارد میشد، اکنون به عنوان پست مدیرپسند و سرپرستکُش در لینکدین بارگذاری میشود.
به صورت کلی در توییتر اپلای و خروج از مرزهای پرگهر میهن، تأثیر زیادی در تعداد مخاطبان و تعداد لایکها دارد، ولی تعدادی از افراطیون معتقدند که پس از اپلای، خالی کردن تمام عکسهای گالری و نوشتن تکتک جزئیات در توییتر هم جایز نیست و باید در یک کانال تلگرامی با اسمی در قالب «نام شخص اپلایکننده در سرزمین عجایب یا خاطرات یک خاورمیانهای شهریور ماهی در US» پست شود.
حتما توجه کنید که اگر میخواهید «تو چشم همه بکن»پرسن باشید، باید مهندسیشده این اقدام را انجام دهید تا دچار ریزش مخاطب نشوید. به عنوان نمونه اگر در یک گروه مهاجرتی در تلگرام این سوال را بپرسید که «وای من خیلی استرس دارم، با تافل ۱۱۹ و معدل ۱۹.۱۰ و نوزدهتا مقاله و یه خونه توی زعفرانیه(!) میتونم شانس پذیرش داشته باشم؟» امتیاز این مرحله را از دست دادهاید.
در نهایت لطفا اگر در هر پلتفرمی قصد تولید محتوا در زمینههای بورس، روانشناسی، چند برابر کردن پول در چند دقیقه و تدریس المپیاد و تمام موضوعات دیگر را دارید، لطفا «سر انگشتان دو دست بهم چسبون موقع سخنوری»پرسن نباشید.