شنبه، ۱ خرداد به سنت سالهای دور از کرونا، جلسهای هرچند محدودشده به دلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی، بین ۱۴ تن از نمایندگان فعالین دانشجویی و هیئترئیسه دانشگاه به مدیریت معاونت فرهنگی اجتماعی و به میزبانی اتاق شورای دانشکده جدید مکانیک برگزار شد.
دکتر فتوحی، رئیس دانشگاه، دکتر رشتچیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر فخارزاده، معاون فرهنگی اجتماعی، دکتر فاطمیزاده، معاون دانشجویی، دکتر همتیار، مدیر اجتماعی، دکتر رحیمی، مدیر فرهنگی و حجتالاسلام طباطبایی، مسئول نهاد رهبری و دبیران چهار تشکل اسلامی، دبیر دبیران کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی و چند تن از نمایندگان یا دبیران کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی و نماینده نشریات، در این جلسه حضور داشتند.
بعد از بیان فعالیتهای معاونت فرهنگی اجتماعی در دوره جدید که چند ماهی از عمر آن می گذرد، نمایندگان دانشجویی به ترتیب الفبایی، موضوعات مدنظرشان را مطرح کردند. پرتکرارترین موضوعات مطرحشده، مسائل آموزشی و مشکلاتی بود که برای دانشجوها در دوران آموزش مجازی پیش آمده بود و البته احساس دانشجوها مبنی بر انفعال دانشگاه در این موضوع.
نمایندگان دانشجویی از همه چیز گفتند؛ از تخصیص فضا برای استقرار تشکلهای اسلامی در ساختمان جدید آموزش تا نگرانی از حجم فزاینده مکانهای متعلق به پارک علموفناوری و مشکلات همیشگی ورود به دانشگاه و تعامل با حراست، قانونپذیری و قانونگریزی در سطح دانشگاه، آزادی بیان نشریات و موانع موجود در مسیر آن، مشکلات دختران دانشجو، مشکلات امنیتی بهوجودآمده برای فعالین دانشجویی، مشکلات بودجه و شفافسازی آن، دغدغه فعالین دانشجویی در مورد دانشجویانی که کمتر زندگی دانشجویی را تجربه کردهاند، دور شدن استاد و دانشجو از یکدیگر، اختصاص فضای فیزیکی مناسب به گروههای دانشجویی و امنیت مسیر خوابگاه به دانشگاه.
حدود دو ساعت از زمان جلسه به بیان دغدغههای دانشجوها گذشت و زمانی در همین حدود نیز به پاسخهای هیئترئیسه اختصاص یافت. تقریبا همه دانشجوها از وجود چنین جلساتی استقبال کردند و البته امید داشتند که این جلسات تکرار شود و مثمر ثمر نیز واقع گردد.
در میان پاسخها و سخنان مطرحشده از طرف هیئترئیسه، چند مورد توجه را بیشتر جلب می کرد؛ یکی از آنان وعده آزادی به شرط وثیقه دو دانشجوی زندانی شریف، امیرحسین مرادی و علی یونسی، بود و دیگری بیان قاطع رئیس دانشگاه مبنی بر اینکه هیچ استادی حق ندارد زمان کلاسش را بدون موافقت تمام دانشجوهایش تغییر دهد. معاونت آموزشی نیز تأکید کرد که هر معضلی در کلاسها و یا هرگونه تخلفی را باید به معاونت گزارش داد. همچنین دکتر رشتچیان آمارهایی از نظرسنجیها و تأثیرشان در نتیجهگیری دانشگاه نسبت به رفتار استادان گفت. این نکته نیز مطرح شد که معاونت آموزشی چندین مورد توصیه به استادان در راستای بهبود وضعیت داشته است.