تهران سال ۱۵۰۰ هجری شمسی.
آلودگی در شهر تهران توانسته رکورد آلودگی جهانی قبلی که برای خودش بود را با اقتدار جابهجا کند. در شبکه دو، یک کارشناس از مردم خواسته سطح انتظار خود را پایینتر بیاورند و به جای مصرف روزانه اکسیژن، هفتهای یکبار اکسیژن مصرف کنند. کارشناس مذکور در جواب مجری برنامه که از او پرسید «واقعا میشه؟!» گفت: «چارهای نداریم، باید بشه».
بعد از عقبنشینی و قبول سال ۱۴۰۱ به عنوان شروع قرن پانزدهم شمسی، این بار مرکز تقویم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران پا را فراتر نهاد و سال ۱۵۰۲ را به عنوان شروع قرن شانزدهم اعلام کرده است. در توییتر عدهای هشتگ #کاش_زودتر_جنگیده_بودیم را برای مقابله با اقدام این موسسه راه انداختهاند.
سالهاست در همه جهان، غیر از ایران و کره شمالی ویروس کرونا از بین رفته است. در ایران اما توصیه شده برای سال جدید مردم در هنگام بیرون آمدن یک ماسک اضافهتر استفاده کنند. عدهای از مردم معتقدند استفاده از ۱۰۰ ماسک به طور همزمان به گردن آنها فشار وارد میکند اما وزارت بهداشت از آنها خواسته تحمل کنند. تاکنون به ازای هر ایرانی سه واکسن ملی جدید اختراع شده؛ مسئولین قول دادهاند تا حداکثر یک قرن دیگر این بیماری را ریشهکن کنند.
و اما دانشگاه صنعتی شریف؛ در شریف ۱۵۰۰، دیگر اثری از دانشکده مکانیک وجود ندارد. دانشجویان این دانشکده به دلیل عدم رعایت تناسب جنسیتی در ورودیهای دختر و پسر طی صد سال قبلی به تدریج منقرض شدهاند. ساختمان قبلی این دانشکده به یک بیمارستان محلی تبدیل شده است.
دانشکده هوافضا بعد از فروپاشی به دو دانشکده هوا برای طرفداران راست افراطی و دانشکده فضا برای طرفداران راست معمولی تقسیم شده است.
اوضاع در دانشکده فیزیک اما متفاوتتر از همیشه است. بالاخره بعد از ۱۰۱ سال موفق شدهاند زیرساختهای سامانه CW را برای آزمونهای کوتاه (معادل کلمه نامأنوس کوئیز) فراهم کنند. پس از آمادهسازی زیرساختها، از طریق سامانه آموزش به دانشجویان دو قرن قبلی ایمیل ارسال شده اما متأسفانه هیچ ایمیلی از طرف این دانشجویان باز نشده است.
با اینکه در گذشته گمان میرفت ساسها تنها ۹۰ روز بدون خون انسان دوام میآورند اما در تحقیقات جدید ثابت شده این موجودات دههها بدون خون زنده میمانند. به تازگی فاش شده نویسنده سریال Attack on Titan ایده اصلی تایتانها (موجوداتی که فقط به انسانها حمله میکنند) را از ساسهای خوابگاههای منطقه طرشت الهام گرفته است.
همچنین چندسالیست که استادان هنگام پرسش سوال از دانشجویان درخواست میکنند علاوه بر صدا، تصویر، دوربین پارکینگ همسایه و تصویر ماهوارهای خود را هم فعال سازند تا به طور مناسبی بر آنها اشراف داشته باشند. گفته میشود با این تدابیر دانشجویان بیشتر بر روی درسها تمرکز میکنند.