خوابگاههای دانشگاه در حال حاضر حدود ۶۰۰ نفر ساکن دارند، آن هم دانشجوهای تحصیلات تکمیلی که طبق اطلاعیه مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شرایط استفاده از خوابگاه را برای پیشبرد کارهایشان داشتند. با توجه به تعداد و مساحت و تعداد تخت اتاقهای هر خوابگاه، دانشجوها در این خوابگاهها توزیع شدهاند، بهطوری که هر اتاق یک یا دو ساکن دارد. سلف دانشگاه هم غذا را در ظروف بستهبندی به دانشجوهای خوابگاهی ارائه میدهد. همه اینها یعنی خوابگاههای دانشگاه رفتوآمدشان خیلی کمتر از زمانهای عادیست و فرصتی دست داده برای انجام کارهایی که هیچوقت شرایطش جور نمیشد.

در سالهای عادی، تعطیلات عید و یک بازه یک ماه و نیمه وسط تابستان تنها فرصت در دسترس برای تعمیرات خوابگاههای دانشگاه بود؛ خوابگاههایی که غالبا در سطح ۳ و ۴ رتبهبندی صندوق رفاه دانشجویان قرار داشتند اما به لطف فرصت مغتنم مهیاشده در روزهای شیوع کرونا، تعمیراتشان روند خوبی گرفته و با رفع مشکلات اساسی و بهسازی و نوسازی، در سطح ۱ و ۲ قرار خواهند گرفت. البته با توجه به توان مالی محدود دانشگاه قرار شده ۳۰ درصد تأمین هزینه با دانشگاه باشد، ۳۰ درصد با خیرین و ۴۰ درصد هم با صندوق رفاه دانشجویان.

در خوابگاه طرشت ۳ برای رفع مشکلات اتصال به اینترنت، ساختار اینترنت بهطور کلی عوض شده و اکسسپوینت جای مودمهای سابق را میگیرد. برنامه فعلی دانشگاه نوسازی و بازسازی ۱۰۰ اتاق در این خوابگاه است و در باقی خوابگاهها نیز تعدادی از اتاقها در دست نوسازی و بازسازی قرار گرفته است. همچنین در این خوابگاه مقاومسازی نردههای دیواره خوابگاه نیز در دستور کار قرار گرفته که بعد از برداشتن آنها برای انجام تعمیرات، شهرداری از دانشگاه خواسته که عقبنشینی صورت گیرد ولی در نهایت با تعامل دانشگاه با شهرداری نیاز به عقبنشینی رفع شده است. در محوطه خوابگاه طرشت ۲ نیز یک زمین بازی و ورزش احداث شده است.

تعویض لامپها و جایگزینی آنها با لامپهای LED و FPL، توکار کردن کلید و پریزهای میزهای مطالعه، تعویض کلیدها و پریزهای مستعمل و شکستهشده، نوسازی کابلکشی اتاقها، نصب چراغهای مطالعه بالای تخت، نصب فنس برای کف تختخوابها، مقاومسازی پایههای تختخوابها، انجام تعمیرات موردی برای تختخوابها (تعمیر حفاظ و پلکان)، نصب در و پنجره دوجداره برای بالکن اتاقها، نصب شیشه دوجداره برای در و پنجره بالکن، طراحی، ساخت و نصب میز و کمد زیر میز مطالعه، طراحی، ساخت و نصب قفسه کتاب، نقاشی سقف، نقاشی دیوارها، نقاشی در اتاق و بالکن، بتونهکاری و زیرسازی دیوارها، تهیه یخچال، تهیه و نصب پرده متناسب با ابعاد در و پنجره اتاق، تهیه کمدهای فلزی انفرادی نو، تهیه جاکفشی فلزی، تهیه جاظرفی فلزی، تهیه گلیمفرش، تهیه سطل زباله و اصلاح سیستمهای گرمایشی و سرمایشی از جمله اقداماتیست که برای اتاقهای خوابگاهها صورت گرفته است.