دانشجوی باکیفیت خارجی

به نقل از خبرگزاری شفقنا، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، جناب دکتر محمود فتوحی در نشست هم‌اندیشی طرح «ارتقای ۵ دانشگاه و ۵ واحد پژوهشی برتر کشور به تراز بین‌المللی» بیان کردند: «یکی از معیارهای دانشگاه‌ها برای بین‌المللی شدن، پذیرش دانشجوی خارجی است. دانشجویان خارجی که به ما مراجعه می‌کنند، اکثرا دانشجویانی هستند که کیفیت ندارند. پذیرش این دانشجویان با کیفیت کم، دانشگاه‌های ما را به سقوط می‌کشاند.»

بنده به عنوان یک دانشجوی شریفی حدس می‌زنم یکی از دلایل اصلی نیامدن دانشجویان باکیفیت خارجی به دانشگاه ما، جفت غذای شنبه‌های سلف است. شما به یک دانشجوی معمولی بگو امروز غذای سلف لوبیاپلو و خورشت کرفس است، از درون ترک می‌خورد؛ چه برسد به دانشجوی با کیفیت خارجی.

از طرف دیگر فکر کنید دانشجوی باکیفیت خارجی در خوابگاه‌های دانشگاه ساکن شود، به نظر شما آیا می‌تواند هیجانات مسیر دانشگاه تا خوابگاه یا همزیستی با ساس‌ها را هندل کند؟

البته باید ذکر کنم که زبان تدریس در دانشگاه‌های بین‌المللی زبان انگلیسی است و دانشجوی خارجی با این پیش‌فرض (و امید) به دانشگاه ما می‌آید و ناگهان متوجه می‌شود که ای دل غافل! زبان تدریس، زبان فارسیِ سخت است.

توسط رضا علیپور

شاید بپسندید مطالب بیشتر از نویسنده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.